ITT A COOL LIST HUNGARY 2012!

Sziasztok COOLok és COOLette-ek, és persze sziasztok egyéb érdeklődők is!

Itt van ismét az esztendő vége, amikor immár hagyományosan és hatodik alkalommal közzétesszük a legCOOL-abb magyarok ötvenes listáját. Idén minden eddiginél nehezebb munka volt a lista összeállítása, simán össze tudtunk volna gyűjteni akár 100 őrületesen COOL magyar pasit és csajszit is. De nem tettük, mert a COOL LISTA feladata, hogy megmaradjon exkluzív klubnak, ahova nemcsak dicsőség, de nehéz feladat is bekerülni.

2012 elképesztően fontos év volt a magyar COOL szempontjából. Idén már egyértelmű, hogy Budapest Európa egyik legCOOL-abb városa, ahol egymást érik a COOL-nál COOL-abb koncertek, és az olyan COOL szórakozóhelyeken, mint például az Ankert, majdnem annyi divatosan, hipszteresen felöltözött fiatalt lehet látni, mint Berlinben vagy Londonban. Lehet, hogy az ország válságban van, de a COOL-t nem érdekli az ilyesmi.

Ennél is fontosabb fejlemény azonban, hogy 2012 volt az év, amikor a magyar COOL végre leigázta az egész világot. Akiknek nincs meg a saját lehengerlő stílusuk, imázsuk, azok azért hagyják el az országot, mert azt hiszik, máshol könnyebb lesz nekik. A COOL emigránsok viszont egyszerűen csak még nagyobb pályán szeretnék learatni a babérokat. És persze ebben a globalizálódó, COOL világban már nem is kell feltétlenül külföldre költözni a sikerhez: a lista sok szereplője úgy lett ünnepelt sztár világszerte, hogy közben itt él, köztünk, magyarok között.

2012-ben COOL magyarokról írtak a legmenőbb magazinok - már ha nem eleve ők írták ezeket a magazinokat! Magyarokért rajonganak mindenfelé Amerikától Koreáig, és a legmenőbb amerikai sztárok is egymást tapossák, hogy ágyba bújhassanak egy igazi magyarral. Mit mondjunk, a híres angol komikus és színész, Russell Brand megfektetése sem volt elég az idei listára kerüléshez, ez talán mindent elmond a mostani mezőny páratlan COOL-ságáról.

A hagyományoknak megfelelően az 50 COOL arcot hétfő délelőttől péntek estig fogjuk itt publikálni a blogon, szóval érdemes minél gyakrabban visszanézni, olvasgatni, kommentelni. Lássuk, kik vihetik az idén haza a COOL-suth díjakat!